CURSA DE LA MAQUINISTA 03-07-2011.

2 comentarios:

  1. IV Cursa Popular per la Integració
    La Maquinista Districte Sant Andreu

    El diumenge 3 de Juliol es celebrarà la IV Cursa per la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu, cursa urbana que transcorrerà per els carrers del districte de Sant Andreu de Barcelona.

    IV Cursa Popular per la Integració
    Diumenge 3 de juliol de 2011 a les 9:00h


    La proba començarà i acabarà al costat del centre comercial La Maquinista, però es desenvoluparà gairebé en la seva totalitat pels carrers de la ciutat de Barcelona i del districte de Sant Andreu, per un circuit urbà de 5 km de longitud, al qual, en funció de la categoria participant, faran una o dues voltes, per completar la distància estàndard de la cursa, de 10 km. La cursa s'adreça a tots els públics i s'hi establiran categories diferents, segons les capacitats físiques de cada persona. La prova es comunicarà a través de múltiples mitjans de comunicació i a través del propi centre comercial i s'espera assolir la xifra de 4.500 participants, en aquesta edició.

    Aquesta cursa formarà part de les activitats que es van desenvolupant en el centre comercial La Maquinista amb motiu de les Jornades de Sensibilització per a Persones amb Minusvalia i discapacitat, per tant, estarà oberta a la participació d'aquelles persones que ho desitgin amb independència de la raça, la nacionalitat, el sexe o la minusvalia.

    ResponderEliminar
  2. Des de dimarts de la setmana passada estava en stand-by de cames, ja que desprès de l'entrenament del diumenge anterior, 26 de juny, tenia fortes molèsties a la part superior del quàdriceps esquerre, segurament una sobrecàrrega muscular, que vaig notar quan finalitzava la sortida dominguera d'11 km..
    Dimarts, desprès d'un dia de descans, vaig provar córrer 5 km. a la cinta al DiR Club Hispà, i les molèsties van reaparèixer cap al km.3... grrrrrrr!
    Veient la situació, solament quedava fer repòs del tren inferior de dimecres a diumenge, saltar-me la sortida de dijous amb els del Nike+ Run Club Barcelona (em va costar no afegir-me al grup quan vaig anar de visita i tothom es provava els diferents models de les sabatilles Nike per fer un test pel Parc de la Cuitadella) , fer tractaments recuperadors diversos made in Àngel i creuar molt els dits!!!

    Finalment va arribar diumenge, dia de la cursa, i al l'escalfament, mentre que ens anàvem creuant i saludant amb els companys de fatigues, vaig començar a notar que les coses anaven rutllant molt bé... ni rastre de les molèsties!... desprès de la sortida, i durant tota la cursa, l'únic que vaig patir va ser l'esforç per mantenir el ritme en un dia amb poc sol però amb una calor i xafogor enorme!

    Esportivament, va anar molt bé, el meu objectiu de baixar del 50 minuts els 10k abans de que finalitzi el meu primer any com a runner, crec que cada cop està més aprop, i a nivell social, genial poder compartir una estona d'esforç, sa i divertit amb gent molt maca que sent la mateixa passió que tu!

    ResponderEliminar