QUI SOM

Una il•lusió, un projecte, una realitat!

Som un club d’amants de l’atletisme creat al MONTBAU de BARCELONA, indret situat en ple parc de Collserola. Aquesta gran àrea verda es el principal pulmó de la Ciudad Comtal; als seus vessants hi brollen nombroses fonts d’aigua natural*.

Una de les més importants i mítiques es la de CAN BARRET, les aigües de la qual sorgeixen del cor de la muntanya i veuen la llum al barri del MONTBAU.
El seu incansable doll d’aigua que mai no deixa de rajar apaivaga la set dels corredors que gaudeixen del seu esport pels camins de la serralada.

C.E. RUNNERS CAN BARRET, es un club sense ànim de lucre amb la intenció d’oferir la possibilitat a tots aquells esportistes, interessats a participar en proves d’atletisme de diferents distàncies, de formar un grup d’atletes sense que importi el seu nivell ni condició.


*Aigua mineral: aigua de font que, a més de reunir les condicions microbiològiques de l'aigua potable, té característiques especials de composició que li donen un gust diferent, la fan més apta per a certes dietes, ajuden la digestió (pel seu contingut en gasos, per exemple) o presenten certes propietats terapèutiques. No es pot qualificar l’aigua de Collserola com a aigua mineral.