CURSA BARRI DEL MAR DE CUBELLES 29-05-2011.

6 comentarios:

  1. El 29 de mayo a las 9 de la mañana se celebra en Cubelles una carrera 5.500 m en circuito urbano el precio de la inscripcion es de 3 euros habra trofeo para los tres primeros y para la primera femina niños hasta 10 años gratuito.

    ResponderEliminar
  2. Diumenge, 29 de maig de 2011... l'endemà de la victòria del Barça a la Champions i encara sota els efectes de l'eufòria de la celebració de la nit, avui toca la 1a Cursa Popular Barri de Mar de Cubelles, sobre una distància aproximada de 5 km., cursa molt casolana, primera edició i estrena en la organització d'un esdeveniment esportiu per a l'Associació de Veïns del Barri de Mar de Cubelles.

    Sobre les 8.30 h. ens ajuntem els companys arribats des del del barri de Montbau, de Barcelona, alguns som membres del Club Esportiu Runners Can Barret, que hem decidit inscriure'ns i fer-la junts tots plegats. Desprès de deixar els trastos a casa meva, penjats els pitrals a les samarretes, ens dirigim cap a la sortida ubicada al passeig marítim i prevista per a les 9 h. per a començar a escalfar per les rodalies, on de mica en mica van apareixen els altres "contrincants" de la cursa.
    S'apropa l'hora H i sembla que la cosa no està del tot preparada... no està inflat l'arc de sortida i sembla ser que a última hora van decidir que la sortida seria mitja horeta més tard!... molt bé... prenent-m'ho amb calma... aquest cop l'escalfament durarà1 hora en comptes de la mitja de rigor :-)
    Una mica més de trote suau, exercicis de mobilització articular, estiraments suaus, 3 o 4 rectes progressives... ara si, les 9.30 h... ens criden per apropar-nos a la línia... és hora de sortida... PUM!!! partim el grup de 80-90 corredors, nois i noies, i jo, per primera vegada a la meva "carrera esportiva", des de primera línia, surto a tota pastilla al costat d'un africà que 10 metres més enllà ja m'ha deixat a mig kilòmetre de distància... que poc duren les il·lusions!!! ;-)

    Arribem tot els grup de runner de Montbau, de forma esglaonada, i algun amic més de Cubelles que es va animar a última hora a inscriure's, cadascú al seu ritme, sense incidències remarcables, per alguns és la seva primera cursa, i tots finalitzen!

    Un cop recollida l'ampolla d'aigua i la taronja trossejada amb la que ens obsequia l'organització, ens quedem a el lliurament de trofeus (medalles a tots els participants infantils, i copes a les tres primers homes i dones finalistes, i premi especial a dues famílies que han participat -uns amb cotxet i tot-).

    Un cop fetes les fotos-record de rigor, un bon esmorzar al passeig marítim i desprès a gaudir una estoneta (les que van voler...) de les magnífiques platges de Cubelles ;-)

    ResponderEliminar
  3. para ver la clasificacion final?donde se puede ver? me comentaron que varios atletas se colaron antes de la llegada, incluida la ganadora de chicas, del cual fue la unica que no descaliicaron que opinion hay al respecto?varios me comentaron que a partir del puesto 10 0 11 todos los demas hicieron un recorrido mas corto. Y que el circuito no era de 5 km si no de 4,8.

    ResponderEliminar
  4. Hola, yo sobre todo lo que comentas, no tengo ni idea... solo que el recorrido que yo hice, y que tuvo que acortarse PARA TODOS LOS PARTICIPANTES por una calle cortada por obras fue efectivamente de 4.870 metros (según mi GPS)... sobre la ganadora ni idea, yo no se ni que tiempo oficial hice ni mi posición, dudo que lo publiquen ya que fue un poquito caotico, como suele pasar en una primera carrera organizada con buena voluntad pero evidentemente, mejorable, y sobre si se colaron o no... a mi la verdad me parecería penoso, pero para mi es más el problema del que supuestamente se cuela que el mio... yo fui a correr, lo hice y lo disfruté! :-)

    ResponderEliminar
  5. Parece ser que la ganadora y un grupito se liaron con el recorrido y lo acortaron. Ella misma lo dijo nada mas llegar. No se que paso al final comn este tema. Seria lo suyo que publicaran las llegadas, no se.

    Un saludo

    Sergi G.
    malababa13@gmail.com

    ResponderEliminar
  6. Pues si Sergi, a veces pasan cosas en las carreras un poco raras, pero bueno.... lo importante es disfrutar de nuestra afición/pasión, no? Quizás es que yo no soy de los que optan a las 3 posiciones finales y en ese aspecto, me da un poquito lo mismo que pase "allá delante de todo" jejeje

    Esperaremos a ver si sacan resultados... por si quieres ponerte en contacto con al organización, su e-mail es asocbarrimaritimcub@gmail.com

    Un saludo i ens veiem a les curses! :-)

    Àngel

    ResponderEliminar