MARATO DE BARCELONA 7-03-2010.

2 comentarios:

  1. El passat 7 de març Barcelona va fer història batent tots els rècords possibles en una marató celebrat a la ciutat. Més de 12.000 persones van prendre part en una carrera que va portar als corredors pels principals carrers, convertint Barcelona en capital de l'esport per unes hores i uns 10.000 ho varen acabar tot el recorregut.

    L'atleta kenyana Jakson Kotut va parar el crono amb una marca de 2:07:30, aconseguint el rècord de circuit que fins aquell moment estava en possessió del corredor marroquí, Abdesalam Serrock amb 2h.09: 48 i amb data de l'any 1998. Aquesta marca representa a més, la millor marca europea i la quarta millor marca mundial de l'any. La corredora etíop Debora Wudnesh, es va imposar en categoria femenina, parant el crono en les 2h31.51.

    Els ciutadans es van bolcar amb la carrera i van ser milers i milers les persones que van sortir al carrer a animar els participants des de diversos punts d'animació. Un nou rècord de públic que se suma al rècord esportiu i converteix la Marató de Barcelona en una de les maratons més importants d'Europa. Així mateix, les animacions que es van situar al llarg de tot el recorregut, també van augmentar respecte altres edicions, convertint els carrers en un ambient festiu.

    ResponderEliminar
  2. Vaig acabar. Això es tot, vaig patir molt, no estava totalment recuperat de la lesió del tormell que em vaig fer a la mitja de Granollers i vaig patir molt. A partir del km. 28 em vaig anar arrossegant literalment. No podia recolzar el peu esquerra al terra i anava renquejant. Però vaig acabar; va ser una imprudència. El temps va ser 4.08 s'em va fer una eternitat!

    ResponderEliminar