CURSA LA MAQUINISTA 10-6-2012


4 comentarios:

  1. INFORMACIO

    El diumenge 10 de Juny 2012 es celebrarà la V Cursa per la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu, cursa urbana que transcorrerà per els carrers del districte de Sant Andreu de Barcelona.

    La cursa s'adreça a tots els públics i s'hi establiran categories diferents, segons les capacitats físiques i intel·lectuals de cada corredor inscrit.

    La prova començarà i acabarà al costat del centre comercial La Maquinista, però es desenvoluparà gairebé en la seva totalitat pels carrers de la ciutat de Barcelona del districte de Sant Andreu, per un circuit urbà de 5 km de longitud, al qual, en funció de la categoria participant, faran una volta per fer la distancia de 5km o dues voltes complertes al circuit, per completar la distància estàndard de la cursa, de 10 km.

    La prova es comunicarà a través de múltiples mitjans de comunicació, on-line , en botigues especialitzades i, a través dels amplis recursos del propi centre comercial.

    En aquesta V edició s'espera superar la xifra de 4.500 participants.

    Aquesta cursa formarà part de les activitats que es van desenvolupant en el centre comercial La Maquinista amb motiu de les Jornades de Sensibilització per a Persones amb discapacitat, per tant, estarà oberta a la participació d'aquelles persones que ho desitgin amb independència de discapacitat, la nacionalitat, el sexe o de la raça .

    La cursa comptarà amb la participació i el recolzament de AMIBA, FAMAC, Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Andreu), Guàrdia Urbana i Centre Comercial La Maquinista.

    Entre les accions de caràcter social que La Maquinista a dut a terme en edicions anteriors a destacar:

    Projecte Solidari de L’Hospital San Joan de Déu per La Integració (Mi Mundo Rett)
    Jornades de Sensibilització per a Persones amb Discapacitat. AMIBA, FAMAC

    Les Jornades de sensibilització permeten que els afectats per alguna dificultat afegida, física/ intel·lectual, facin tot un seguit d'activitats culturals i esportives, en els amplis espais del centre comercial La Maquinista, sensibilitzant i acostant així als ciutadans a les dificultats reals amb què es troben habitualment aquest col·lectiu i, si més no en el referent també a la pràctica de l'esport.

    Gràcies a l'èxit de participació en les IV Jornades, AMIBA, FAMAC i La Maquinista van acordar repetir l'experiència any rere any. Per a aquesta nova edició, també s'hi preveuen activitats de caràcter cultural (recital de poesia) i esportiu (bàsquet, tennis de taula, etc.) i activitats de sensibilització, en les quals els visitants del centre entre d'altres accions, hauran de seure en una cadira de rodes i intentar fer activitats quotidianes i regulars de la llar, com ara posar la rentadora, obrir el frigorífic, parar la taula, etc. per adonar-se de les dificultats que implica quelcom que pot semblar tan senzill. Aquestes jornades de Sensibilització finalitzen amb la tradicional cursa per la Integració el proper 10 de Juny.

    ResponderEliminar
  2. Marcel Lorenzo11 junio, 2012

    Molt bona cursa! Be animada! Amb uns bons aspersors a l'arribada! Quasi lo millor!! La única contra al meu gust es el circuit! Fer dos voltes a un mateix circuit psicologicament es pesat!
    Però el motiu es molt bonic! Així que l'any que be repetirem!!
    Salud y km runners!!

    Marcel

    ResponderEliminar
  3. Bonica cursa, amb molta mes gent que l'any passat, i molta color, estic amb Marcel, lo de donar dos voltes...però per lo demés molt be i molt recomanable sobretot pel tema de la cursa L'INTEGRACIO.

    A fer kilòmetres ens veiem en la propera

    ResponderEliminar
  4. Joan Navalon17 julio, 2012

    1ra Cursa que faig amb el meu fill i dos amics seus , ben fer la de 5km. I vaig gaudir molt, animant i veien la cara d'esforç de tots tres.
    Van fer tota la Cursa sense parar i no van arribar als 30 minuts,

    ResponderEliminar