CURSA DE MONTBAU 9-10-2011


6 comentarios:

 1. Recordeu que encara podeu realitzar les vostres inscripcions fins al dia 5 d'octubre per TRANSFERÈNCIA BANCARIA AL COMPTE Nº 2100.0764.35.0200144288 (La Caixa)
  (IMPORTANT: Indicar el NOM, COGNOMS I CLUB ESPORTIU per poder identificar la persona que fa la inscripció).  A partir del 6 d'octubre solament es podran fer inscripcions PRESENCIALMENT el mateix dia de la cursa, diumenge 9 d'octubre (carpa ubicada prop de la sortida, a la Plaça Mossen Ferran Palau) de 7.30 a 8.30 h., fins esgotar les places disponibles.

  La cursa de 4,2 kms. te un cost de 5€.
  Les curses per categories inferiors son gratuïtes (cal enviar les dades del participant: nom, cognoms i any naixement a cursamontbau@gmail.com)
  La recollida de pitrals és farà efectiva el mateix dia abans de la cursa, de 7.30 a 8.30 h.

  Servei de guarda-roba a la plaça Mossen Ferran Palau.
  Avituallament d'aigua i fruita a l'arribada.
  Premis per als primers classificats de cada categoria i sexe.
  Medalla per a tots els participants.
  Servei de fisioteràpia

  ResponderEliminar
 2. Marcel can barret13 octubre, 2011

  Increïble cursa companys! Molt bona ruta per fer mes d'una vegada al any! Un agradable mati amb la família, Super divertit, bon espectacle i molt bona organització! Es te que repetir!!
  Salud i kms a tothom!!

  ResponderEliminar
 3. Andrea

  La cursa dels alevins va estar molt be , esperoque es torni a repetir

  ResponderEliminar
 4. Victor Runners Can Barret13 octubre, 2011

  Saludos a todos los runners, estamos satisfechos de la primera curse de Montbau, celebramos que el barrio se vaya situando en el sito que se merece gracias a actividades que han sido olvidadas desde hace tiempo, Felididades a todos los participantes, y a los que en un futuro participaran, estando seguro que esto solo es un inicio, Benja...... la cuestecita ha sido un exito y un clamor popular¡¡
  Gracias por todo a los que ayudaron a hacerla tan amena.

  ResponderEliminar
 5. Ernest Oliván13 octubre, 2011

  La cuesta cuesta... No hace falta decir nada más.

  ResponderEliminar
 6. Solament, felicitar i felicitar-nos a tots per haver aconseguit organitzar un esdeveniment que podríem qualificar d'autèntic èxit, per la cursa /les curses i pels comentaris que hem anant recollint dels participants i acompanyants durant els dies posteriors al matí esportiu.
  Algunes coses a millorar, indubtablement, però la satisfacció d'haver aconseguit, com diu Víctor, situar el barri al lloc que es mereix... el recorregut, les pujadetes... el més comentat i aclamat! per a mi, intocables! jejeje
  Res companys, gràcies a tots i comencem ja a preparar la Cursa de Montbau 2012!!! ;-)
  Una abraçada!

  ResponderEliminar