CURSA DE L'AMISTAT. 01-10-2010

2 comentarios:

  1. INFORMACIO DE LA CURSA

    Reglament Cursa de l'Amistat 2010

    01
    Cursa a peu oberta a tots els majors de 18 anys.
    Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i disposarà d'un nivell de condició fisica i de salut suficient per afrontar la prova.

    02
    L' organització disposa d'una assegurança de responsabilitat civil de danys a tercers.

    03
    La distància a recòrrer serà de 16 km.

    04
    La sortida es donarà el dia 1 de novembre de 2010 a les vuit del matí davant la entrada del Castell de Montjuïc. L' arribada serà al cor del parc d'atraccions del Tibidabo (Avió).

    05
    Avituallament d'aigua durant el recorregut i l'arribada.

    06
    La inscripció a la prova és personal i intransferible. La cursa és GRATUITA.

    07
    El tancament d'inscripcions serà el dia 29 de octubre 2010.

    08
    El pitrall haurà de ser ben visible; tot el qui no el dugui, no passi pel control i no el porti a la arribada, no entrarà a la classificació.

    09
    Tot atleta arribat que no hagi complert el recorregut o se li comprovin irregularitats serà desqualificat.

    10
    L' organització declina tota responsabilitat en quant als perjudicis que la prova pugui ocasionar al participant i/o aquest ocasioni a tercers. Es recomana que el participant disposi d'assegurança.

    11
    La inscripció i recollida de pitralls és farà efectiva exclusivament a MaTeS : Carrer Gayarre número 25 baixos ( telèfon:- 934 318 386 ), 10 a 13 H i de 17 a 20 H.

    12
    Hi haurà servei de guarda-roba, recollida a la sortida i entrega a l' arribada. La organització no es farà càrrec de BICICLETES.

    13
    La cursa es tancarà dues hores desprès de la sortida.

    14
    En cas de ser superat pel cotxe escombra, el participant s'hurà de retirar de la cursa i si continua ho farà sota la seva responsabilitat.

    15
    No s'admetrà seguir la cursa amb vehicles (cotxes, motos, bicicletes) no autoritzats.

    16
    Les butlletes d'inscripció han de ser correctament omplertes amb tots els seus apartats.

    17
    L'atleta pel sol fet de participar en aquesta prova accepta aquest reglament, la seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per l'organització.

    ResponderEliminar
  2. Este año ha sido la primera vez que voy a esta carrera (y la primera vez en mi vida que hago una de más de 10 km) y la verdad es que la experiencia ha estado muy bien.
    No diré que no sufrí en la laaaaarga subida hasta el Tibidabo pero me lo pasé bien y no fue tan traumático como esperaba.

    Durante los primeros 10 km fuimos juntos los dos representantes de Runners Can Barret, Ernest y yo, a un ritmo lento que nos hizo quedarnos casi en la cola de la carrera pero llegamos más frescos a lo más duro (aunque buena parte de la carrera, por Eixample, Sant Gervasi y Sarriá, es de suave subida).

    A partir del inicio de la cuesta al Tibidabo, como era lógico, el tío tiró para adelante y no lo vi hasta la meta. Así que, a partir de ahí, solito y, lo que es más agradecido, pasando a gente que iba más quemada de los 10 km anteriores.

    Hay que decir que la carrera, para ser gratis y organizada de manera familiar y humilde, está muy bien montada. Acabar en el parque de atracciones le da además un toque muy chulo.

    En resumen, buenas sensaciones (aunque algo de dolor de rodilla y cadera a posteriori) y una buena referencia para pensar en que puedo hacer una media maratón sin morir en el intento, Barcelona 2011 here i go.

    ResponderEliminar