CURSA DE LA MERCE. 19-09-2010

2 comentarios:

  1. INFORMACION

    Recorregut

    La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que continua passant per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat.

    Av. de Rius i Taulet – c. de Lleida – c. Tamarit – c. d’Entença – Gran Via de les Corts Catalanes – c. de la Marina – c. d’Ausiàs Marc – pl. d’Urquinaona – rda. De Sant Pere – pl. de Catalunya – rda. De la Universitat - pl. de la Universitat – rda. De Sant Antoni – c. de Sepúlveda – av. del Paral•lel (costat Besòs) – av. del Paral•lel (costat Llobregat) – pl. d’Espanya – av. de la Reina Maria Cristina.

    Inscripcions
    La inscripció per participar a la prova és obligatòria.



    Per Internet
    Fins a les 20h del 13 de setembre. La inscripció digital, permet accedir a la promoció de calçat esportiu.



    Inscripció solidària
    -La inscripció és obligatòria al preu d’aportació solidària de 5 euros IVA inclòs (no inclou el xip). Accedir a la butlleta d’inscripció

    - L’ús de xip és obligatori:permet tenir accés a la informació del temps realitzat, i descarregar del web de la cursa el diploma i el temps realitzat. Per a una correcte utilització, cal lligar-lo als cordons de la sabatilla o zona propera.

    - Tipus de xip:

    D’un sol ús i no retornable: es pot adquirir al preu de 3 euros IVA inclòs, als punts d’inscripció.
    Groc: els propietaris d’aquest tipus de xip han de fer constar el número de registre a la butlleta d’inscripció. Compra als establiments habituals.



    Inscripció promoció adidas
    Per la compra d’unes sabatilles Adistar,Supernova, Response o Adizero, podràs participar a la cursa de la Mercè gratuïtament.

    La inscripció mitjançant aquesta promoció també continua essent una inscripció solidària, doncs per cada inscripció es manté l’aportació de 5 euros a l’ONG Moviment per la pau.

    Si vols acollir-te a aquesta promoció hauràs de formalitzar la teva inscripció seguint aquetes indicacions:

    - Accedir al formulari d’inscripció de la promoció i omplir els camps requerits.

    - Córrer amb xip és obligatori. Si no es té xip groc de propietat cal adquirir-ne un d’un sol ús i no retornable (el preu d’aquest xip, 3 euros IVA inclòs, no està contemplat dins de la promoció adidas)

    - És IMPORTANT fer una doble impressió del resguard: una còpia per poder recollir el dorsal i l’altre còpia per lliurar a la botiga de la promoció. (veure llistat de botigues)

    - La inscripció a la cursa només es formalitzarà després d’haver fet la compra de les sabatilles.

    - A banda del calçat esportiu, adidas regala també la subscripció de franc, durant sis mesos, a les revistes Runner’s World, Sport Life o Men’s Health.

    Aquesta promoció finalitzarà en arribar als 200 inscrits o el 6 de setembre de 2010



    Presencial

    Del 2 al 10 de setembre a l’Oficina permanent de la Cursa: Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima (Agrupació Atlètica Catalunya), carrer del Polvorí 5-7 (Montjuïc), horari d’atenció de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00h.

    Els atletes en cadira de rodes es poden inscriure enviant un correu electrònic a aac@ubae.cat, fins el 14 de setembre.

    Inscripcions a la CURSA ADAPTADA de 2 quilòemetres de distància: està pensada per a persones amb algun tipus de discapacitat. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 93 428 27 50 de l’1 al 10 de setembre. Sortida c. Sepúlveda/Llançà, arribada av. de la Reina M. Cristina.

    No s'admetran inscripcions per telèfon, fax ni e-mail. (tret de les indicades expressament)

    Els menors de 14 anys necessiten una autorització signada pel pare, mare o tutor legal que hauran de presentar conjuntament amb el comprovant de la inscripció en el moment de recollir el dorsal. Baixa't l'Autorització (PDF)

    ResponderEliminar
  2. Las previsiones meteorológicas auguraban una jornada difícil, con las inclemencias de la lluvia como prefacio. El día amaneció sin embargo soleado y radiante. Algunos urbanitas poco perezosos se agruparon cerca de plaza España y otros muchos se adentraron en la marabunta de corredores hasta posicionarse incluso en las fuentes de Montjuic. El ambiente era cálido y estimulante como ocurre la mayor parte de veces en estas cursas populares, cada vez más concurridas.
    La cursa de la Mercè no fue una excepción y se inscribieron alrededor de 12000 personas.

    Personalmente me sentí arropado por la gente, por el griterío, por la voz del megáfono, por la sensación que te invade de estar formando parte de algo. Este año vestíamos una camiseta rosada – que bien podía representar el ánimo de compañerismo que se desprendía en todos los participantes.
    La carrera empezó algo más lenta de lo habitual, con la principal tarea de sortear las acumulaciones de gente e intentar encontrar tu ritmo de carrera. Difícil. El peaje que se paga por tener un tiempo discreto es curiosamente mantenerte en él al menos los primeros kilómetros.
    Una vez se lanzó la carrera, encontré mi espacio y mi ritmo entre las anchas calles de Barcelona. Creo que muchos participantes agradecerieron pasar entre los altos edificios para tener un escudero que les protegiera del sol.
    Terminamos con un buena sensación de boca, sin muchas pretensiones de correr en buenos tiempos – para muchos era la primera carrera de la temporada -
    aunque la cola y la aglomeración para obtener el merecido refresco se hizo esperar más de lo deseado y sin duda alguna, es a menudo el último recuerdo que te llevas del evento de la carrera.
    La buena organización, quizá ligeramente eclipsada, quedó relegada a un mero trámite. Lo importante era correr.

    ResponderEliminar