MITJA MARATO DE BARCELONA 14-02-2010

2 comentarios:

  1. Els kenyans Erick Kibet i Joyce Chepkirui es van imposar en l’edició més multitudinària de la cursa barcelonina
    A les 9.00 hores d’aquest passat diumenge 14 de febrer, 5.000 persones van sortir de la meta de l’ASICS Mitja Marató de Barcelona per realitzar un recorregut de 21, 097 quilòmetres per les principals vies de la ciutat en l’edició més multitudinària de la història d’aquesta prova, i també una de les més fredes, que va comptar amb l’animació especial del grup Comediants.
    Els guanyadors d’aquesta prova de fons van ser el matrimoni format per l’atleta Erick Kibet, amb un temps d’1h 03 min i 10 seg, i Joyce Chepkirui, amb una marca d’1h 12 min i 33 seg, en les categories masculina i femenina, respectivament.
    El segon i tercer lloc de la classificació masculina van recaure en el català Marc Roig, amb un temps d’1h 04 min i 57 seg, i el portuguès Bruno Jesús, que va realitzar la prova en 1h 04 min 58 seg.
    En la classificació femenina, la segona i tercera posició van ser per la també kenyana Monica Jepkoech (1h 15 min 16 seg) i per la portuguesa Filomena Costa (1h 15 min 50 seg) respectivament.
    Mañana fría con unos cuatro grados de temperatura y algunos copos de nieve lo que daban a esta cursa un toque diferencial. Asistencia de 5000 corredores con la presencia de algunas celebridades del mundo del atletismo. A diferencia de la edición del 2009 este año la salida era desde el paseo Lluis Companys (lateral) y la llegada se efectuaba pasando unos metros antes de la meta bajo el emblemático L'Arc de Triunf

    ResponderEliminar
  2. Palabras. Palabras, muchas sensaciones distintas; después de una mañana con nieve en polvo sobre l’Arc de Triunf, decidí salir a un ritmo suave por querer en principio acabarla, mucha gente y el recorrido con mucho público también poco habitual en Barcelona, fui haciendo tiempos de 23 min cada 5 Km y en el Km 11 me crucé con el ganador, iba como un tiro, me fui encontrando bien, el primer paso por el Arco del Triunfo me puso la piel de gallina, mucha gente en las
    curvas , llego el Km 15 y también en 23 minutos , iba todo ok Km 16, 17 y 18 y allí empecé a notarme cansado pero la cercanía de la meta me animó, un tirón final , no quería mirar el tiempo y para mi al final me quedé con buenas sensaciones, en 1h. 37min 25seg, bufffffffff cuando vi la clasificación no pude pedir más. Animo a todos los runners del club a que se dejen llevar por los pies y corran y corran y corran, saludos a todos.

    ResponderEliminar