CURSA CEC COLLSEROLA 27-11-2011





2 comentarios:

  1. INFORMACIO

    El Centre Excursionista de Catalunya, desprès de 20 anys organitzant la Cursa de Collserola, en aquesta edició ha volgut afegir una prova més llarga i atlètica, com és una Mitja Marató, i mantenir la cursa curta per no perdre el caràcter popular i obert a tots tipus de participants amb més o menys condició física o que volen fer-la caminant, com es realitzava en els seus inicis.

    El recorregut transcorre per la zona sud del Parc Natural de la Serra de Collserola amb unes impressionants vistes sobre la ciutat de Barcelona i el Baix Llobregat i que té com a punts més elevats el cim de Sant Pere Màrtir (399m) i el Turó de Castellví (461m).

    ResponderEliminar
  2. Llevaba toda la semana arrastrando molestias en el gemelo pero al final decidi arriesgarme a correrla y me salio bien. Mañana perfecta para corretear por los caminos de Collserola, excepto en la parte de St Pere Martir que soplaba un vientecillo que te dejaba helado al estar todo mojado despues de la subida hasta la antena. Un par de despistes del trayecto marcado, pero en lineas generales, muy buenas sensaciones. Felicidades al C.E.C por esta nueva edicion de 21kms. Siempre apetecen este tipo de cursas por Collserola huyendo del tufo de la ciudad y sus cursas de monoxido de carbono popular.

    SALU2 Y KMS!!!

    ResponderEliminar