MITJA MARATO DE SANT CUGAT 2-10-2011

1 comentario:

  1. Diumenge, 2 d'octubre de 2011
    Avui tinc una cita amb els 21 kms. i 97 metres, en un dia clar i solejat, amb una temperatura massa alta per les alçades de l'any en les que ens trobem, la qual cosa ja és un indici de que la cursa d'avui serà més dureta del que en un principi ja comptava que seria, i el recorregut de la de Sant Cugat no es precisament conegut pel seu traçat suau i amigable, si no per les seves pujades i baixades continues, bé, no és precisament el circuit ideal per a estrenar-se en la distància! :-S
    Desprès de tirar cap a la bonica població del Vallès amb la moto i mig congelar-me per la baixada de temperatures a la sortida del Túnels de Vallvidrera (el termòmetre de l'autopista marca 10 graus!) i passar un control dels Mossos d'Esquadra, que solament m'ha mirat la cara suposo que buscant indicis d'impregnació etílica, aparco i vaig a recollir dorsal i bossa d'obsequis (samarreta de tirants, pantaló curt i... ampolla de 1 litre de detergent líquid per a la roba! jeje)... allà em trobo amb la @Romana40, companya del @ClubRunTweet amb la que intercanviem impressions prèvies a la cursa, molts interessant, com ha de ser amb una atleta amb molta experiència acumulada a les seves cames.
    Desprès de la conversa i deixar els trastos al guarda-roba, ja preparat per al que vingui, verificat el GPS i pulsímetre (no sigui que em passi com a la Cursa de la Mercè i em quedi sense dades de ritme i distància per no haver activat la funció abans de la cursa), em trobo amb companys del Nike+ Run Club Barcelona, amb els que compartim entrenaments i rises el dijous per la tarda, i amb el que continuem comentant la jugada, fotos, i escalfament en direcció a la sortida... i minuts desprès ja anem llençats cap a la meta... el sentiment de que no he entrenat el suficient -un 65% aprox. del que tenia planificat-, de que la distància és més el doble del que estic acostumant a córrer, la calor que ja a les 10 del matí s'esta fent notar, el perfil "muntanya russa" del recorregut de la cursa, típic de Sant Cugat, etc, etc... ja tot és igual!... Alea Jacta Est! Go Go Go! ;-)
    El meu objectiu: baixar de les 2 h., i apropar-me el màxim possible a la 1h 50 min. Finalment em quedo amb l'objectiu assolit, però a mig camí del resultat òptim: 1 h. 55 min. 53 seg. però satisfet donada les circumstàncies abans esmentades. Espero recuperar-me ràpid i bé, ja que els últims kilòmetres he notat els genolls, malucs i bessons bastant carregadets, però solament "he patit" una mica el parell de kms. finals que he apretat una mica per restar temps al cronometre.
    Nova cita amb la mitja distància: 13 de novembre de 2011 a la 47 edició de la Behobia / San Sebastián ;-)

    ResponderEliminar