CURSA DE LA MERCE 25-09-2011

2 comentarios:

  1. INFORMACIO

    Quan la festa gran arriba a Barcelona també ho fa la Cursa de la Mercè, l’encarregada de donar el tret de sortida al programa d'activitats de la festa major de la ciutat des de fa més de 30 anys, i la causa que cada any els barcelonins i barcelonines gaudeixin de nou d’una activitat lúdica, esportiva i popular de primera.

    Els seu recorregut de 10 quilòmetres passa pels indrets més emblemàtics de ...la ciutat gràcies a un circuit d’allò més atractiu. Des del punt de sortida, l’avinguda Rius i Taulet, als peus de la muntanya de Montjuïc, el recorregut d'aquesta cursa es desenvolupa pels principals carrers i vies de Barcelona.

    Com sempre, aquesta nova edició de la prova es manté com a activitat 100% popular, oberta a tothom. I és que a la Cursa de la Mercè els protagonistes no són les grans marques, ni els noms internacionals, sinó que es tracta d’una prova que demana una participació oberta i massiva de tot aquell que vulgui córrer i gaudir de l'ambient festiu.

    La nova edició d'aquesta popular prova atlètica dóna la benvinguda a tothom, ja que aquesta és l’essència de la Cursa i l’esperit característic de les festes de la Mercè: poder engrescar a tothom, petits, grans, amics, i família, per sortir al carrer i passar-ho bé...No t’ho pots perdre!

    ResponderEliminar
  2. Dar la bienvenida a todos los nuevos atletas de este club, klms de ocio nos esperan, una Merce que da inicio a la temporada que espero sea provechosa para todos, os esperamos en la cursa de Montbau, poneros las pilas que hay cuestas, salud y klms para todos. Victor

    ResponderEliminar