SAN SILVESTRE BARCELONESA. 31-12-2010

2 comentarios:

  1. INFORMACIO SANT SILVESTRE BARCELONESA.

    Article-1

    La Cursa Sant Silvestre de Barcelonesa se celebrarà el divendres 31 de desembre del 2010. La sortida serà a les 17.30h a la Plaça de Victoria dels Angels

    Article-2

    La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a la prova de 10 Qm., són 14 anys. Els menors de 16 anys hauran de portar signat l'autorització del pare, mare i/o tutor legal, mitjançant la bulleta de inscripció o baixar-se la documentació necessaría d'autorització per entregar-la el dia de la recogida del dorsal.

    Article-3

    La distància és de 10 quilòmetres, i el circuit està homologat per la RFEA (Real Federación Española de Atletismo).

    Article-4

    Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre.

    Article-5

    Per participar-hi i optar a la classificació, és obligatori córrer amb dorsal i amb el seu xip. Si es participa amb xip propi (de color groc), caldrà fer-ho constar a la butlleta d’inscripció indicant-ne el codi. A la classificació per categories, es tindrà en compte el temps real. En la categoria absoluta masculina i femenina es tindrà en compte l'ordre d'arribada.

    Article-6

    Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareixin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

    Article-7

    La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa.

    L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.

    S'organitzarà un dispositiu mèdic adecuat a la zona de sortida i diferents punts d'assistència al llarg del traçat. L'organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d'esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova similars característiques anteriorment o portin un periode prolongat de temps sense fer activitat fisica. A tal efecte l''organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

    Article-8

    Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

    Article-9

    La inscripció es tancarà quan s’assoleixin els 3.000 inscrits.

    Article-10

    El fet d’inscriure’s i participar a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la FCA. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

    ResponderEliminar
  2. HOLA SOY ALBERTO. . . ESTUPENDA TARDE Y BUENA DESPEDIDA POR LAS CALLES DE SANT CUGAT LOS CUATRO COMPONENTES POR ENCIMA DE LOS 50´. CURSA SUBE Y BAJA TOTAL.

    ResponderEliminar