CURSA DELS NASSOS. 31-12-2010

2 comentarios:

  1. INFORMACION DE LA CURSA DELS NASSOS.

    Reglament Cursa Popular

    1. La Cursa dels Nassos se celebrarà el divendres 31 de desembre del 2010. La sortida tindrà lloc al carrer Selva de Mar.

    2. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. Els menors de 16 anys d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult com a responsable d'ells. Els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor.

    3. La distància: 10 Km. Certificada per la RFEA (Real Federación Española de Atletismo).

    4. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. El punt d'avituallament estarà situat aproximadament al quilòmetre 5.

    5. El tancament de la prova es produirà al cap d’una hora i mitja d’haver començat.

    6. És obligatori l’ús del xip. Si no es disposa de xip propi (xip groc), es pot adquirir un xip d’un sol ús al preu de 3 euros, IVA inclòs. (veure condicions a l’apartat d’Inscripcions).

    7. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta es per causes no imputables a l’organització.

    8. La inscripció es tancarà quan s’assoleixin els 9.500 inscrits.

    9. L'organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

    10. La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10 km. Cada calaix està identificat amb un color. Només podran accedir-hi aquells corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

    11. La sortida es farà esglaonada en dos temps, la primera a les 17.31h i la segona tres minuts més tard, aproximadament. A la classificació per categories, es tindrà en compte el temps real (no hi haurà categoria absoluta).

    12. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

    13. El dorsal i el xip s’hauran de recollir els dies i horaris que estableixi l’organització.

    14. El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els dies establerts significa la renúncia als mateixos i a la participació amb dret a classificació. (Consultar apartat Serveis al corredor/a). La prova forma part de les curses independents de la Challenge 10K, corresponent al calendari 2010-2011.

    15. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col•locat a la samarreta de forma que sigui visible.

    16. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.

    17. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

    18. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme (http://www.fcatletisme.cat/Ruta). L’organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.

    19. L’organització es reserva el dret de celebrar dues curses dins del mateix recorregut si tècnicament fos necessari.

    ResponderEliminar
  2. El kenyatta blanco02 enero, 2011

    Buena hora, buena tempretaura y buena carrera. Bien de ritmo y gente si se sale en la primera de las dos salidas y de los primeros. Lo unico malo los apretones para entrar en la salida (imposible tener frío con tanto calor humano...). Personalmente mejor marca en la carrera (42 min 16 seg) y 3ª marca personal de todos los tiempos hasta la fecha... ojo... que voy a por Londres 2012...

    ResponderEliminar