MARXA DEL GARRAF. 07-11-2010

2 comentarios:

  1. INFORMACIO DE LA CURSA.
    PRESENTACIÓ
    La Marxa del Garraf és una prova no competitiva oberta a qualsevol persona respectuosa amb la naturalesa, que té com a objectiu donar a conèixer els paratges més purs que ofereix el Massís del Garraf.
    La Marxa del Garraf es presenta amb dues modalitats:
    la Garraf 45, sobre una distància de 45 kilometres i que puntua per a la XIII COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA
    la Garraf 21 sobre una distància de 21 kilòmetres


    Dades tècniques
    Dia: diumenge, 7 de novembre de 2010
    Lloc de sortida i arribada: Plaça de Balmes de Gavà (davant l'Ajuntament)
    Senyalització: l'itinerari estarà marcat amb cintes al llarg de tot el recorregut i amb senyals verticals, pròpies de la Marxa, a determinats indrets.

    Dades tècniques de la Garraf 45
    Hora de sortida: de 6 h a 6:30 h
    Distància: 45 quilòmetres
    Desnivells: + 1607 m (total acumulat 3214 m)
    Temps màxim: 12 hores
    Controls de pas i avituallaments: sortida, arribada i sis punts entre mig
    Normes
    Cal passar per tots els controls de pas a les hores en que estan oberts i presentar a cada control el braçalet o la tarja de pas. A l'arribada cal presentar el braçalet o la tarja amb les marques de tots els controls de pas. Els controls tancats en cap cas enregistraran el pas de cap participant.
    Els avituallaments no oferiran cap got per veure (es pot utilitzar el got que s'ha rebut abans de la sortida).
    El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé el comitè organitzador de la Marxa podrà modificar el recorregut i/o els horaris si la situació ho requereix.
    Si un participant abandona la Marxa, per l'acceptació d'aquest reglament es compromet a fer-ho en un control de pas i a comunicar aquest abandonament a un membre de l'organització.
    La UME facilitarà informació a les persones que abandonin la Marxa sobre el transport públic més proper al control, però en cap cas transportarà ningú a cap destí.
    La UME vetllarà per evitar accidents, però en cap cas es farà responsable dels danys que poguí rebre qualsevol participant.
    La UME no es farà responsable dels objectes perduts o oblidats pels participants.
    No presentar-se a la sortida de la Marxa o presentar-se desprès del tancament de la sortida, no atorga cap altre dret que recollir la samarreta de la Marxa. La samarreta es podrà recollir en el local de la UME fins al dia 26 de novembre.
    Per puntuar en la Copa Catalana de Caminades de Resistència cal estar en possessió de la llicència anual de la FEEC de l'any en curs.
    Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de la Marxa del Garraf o pels membres del Comitè Català de Marxes.
    En el control d'arribada hi haurà el llibre de reclamacions del Comitè Català de Marxes.
    La inscripció a la Marxa del Garraf comporta l'acceptació d'aquest reglament.
    Aquest reglament ha estat homologat pel Comitè Català de Marxes

    ResponderEliminar
  2. Son las seis a.m. y se da la salida con un cohete estilo San Fermin ( no es la unica ), los vecinos estarán contentos!!. La salida es un poco lenta ya que hemos de pasar uno a uno para que no registren el tiquete de salida.
    Empezamos a correr con los frontales de luz hasta llegar a la montaña donde empieza la subida por un sendero en el cual solo cabe una persona detrás de la otra. Así durante los primeros 8 kms en los que está situado el 1er avituallamiento, ya se ha hecho de dia, está un poco nublado, reponemos fuerzas y a continuar, ahora es todo bajada hasta el siguiente control.
    Llegamos a la playa del Garraf ( casetas verdes ), avituallamiento con bocatas y demas, y a continuar cuesta arriba.
    Siguiente control, un dos tres butifarra de pages al canto. Buenísima. Seguimos corriendo.

    Parece que la buti se repite un poco pero no pasa nada. Pasados los siguientes controles, la ruta se une a los G21, se hace un poco de tapon en algunos descensos.

    Entramos en Gava y llegamos a meta. Tiempo de 6h 50min. Estoy contento con esta marca, me merezco un bocata de salchichón y una coke. Repetiré la cursa.

    Gracias a Albert, mi compañero de viaje.

    SALU2 Y KMS!!!.

    ResponderEliminar